May 012020

Deze binnenhuisarchitect in Amsterdam maakt van je huis een thuis

binnenhuisarchitect in Amsterdam

Niet iedereen heeft het in zich om een woning op gebalanceerde wijze in te richten. Binnenhuisarchitectuur is echt een vak apart, en zeker als jouw huis een aparte maat heeft of wat aan de grote kant is kan het lastig zijn om een goede indeling te bedenken. Alexander van Straten kan je dan helpen. Hij werkt als binnenhuisarchitect in Amsterdam en omstreken, en wordt maar al te blij van projecten van particulieren. Het ontwerpen van inrichtingen voor woningen is namelijk zijn passie, en wat voor type huis je ook hebt, hij weet er wel raad mee. Je kunt zowel bij hem terecht voor het laten ontwerpen van een geschikte indeling (oftewel een plattegrond) als voor het kiezen van de basis meubelen die je in de ruimte zet. Hij denkt dan mee over zowel de grote lijnen van het ontwerp als over details, wat een huis oplevert dat in elk hoekje simpelweg ‘klopt’. Deze binnenhuisarchitect in Amsterdam maakt als het ware van je huis een thuis, en doet dit op een manier die rekening houdt met jullie persoonlijke smaak en voorkeuren. Iedereen heeft immers een andere smaak en een ander idee van hoe een thuis er uitziet. Alexander snapt dat, en maakt dus altijd een plan op maat, dat niet alleen past bij het huis, maar ook bij de bewoners.

Binnenhuisarchitect in Amsterdam voor een verbouwing

Wil je het echt groot aanpakken en je huis gaan verbouwen? Een slimme zet als je het vergelijkt met het kopen van een nieuw huis. Het is namelijk in veel gevallen voordeliger om uit te bouwen dan te verhuizen. Als je echter niet helemaal uit de indeling komt en je wilt iets creatiefs maar het lukt je niet, dan kan deze binnenhuisarchitect in Amsterdam je wellicht helpen. Samen met Alexander gaan jullie om de tafel zitten om jullie wensen te bespreken, waarna hij aan de slag gaat met een interieurplan op maat. Vaak is het zo dat mensen enorm verrast zijn over de mogelijkheden als het plan klaar is. Alexander kan met ideeën komen waar je zelf nooit op zou komen, waardoor de ruimte veel groter lijkt en je de verschillende ruimtes veel meer met elkaar verbindt dan nu het geval is. Dat is dan ook de reden dat zoveel mensen voor zo’n groot plan bij deze binnenhuisarchitect in Amsterdam aankloppen.

Een inrichting die past bij je huis

Elk huis roept om een andere inrichting. En zeker huizen met een afwijkende vorm of plattegrond zijn lastig in te richten. Een binnenhuisarchitect zoals Alexander van Straten weet ook dan vaak intuïtief wat een slimme indeling is en waar je bijvoorbeeld het beste de bank kunt neerzetten. Door een interieurarchitect in de arm te nemen doe je ruimte recht aan en richt je hem in op een manier die in balans is met de verhouding van de ruimte. Dit soort dingen zelf doen kan natuurlijk prima, maar als je Alexander daarvoor inhuurt zul je zien dat het resultaat nog zoveel mooier is dan je ooit had verwacht.


Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *