May 102020

white-wash

Als je een winkel aan het inrichten bent en je bent daarvoor op zoek naar kwalitatief goede white wash winkelkasten moet je eens in de winkel van Leo’s Meubeldiscount kijken. Daar hebben ze namelijk een super groot assortiment van deze mooie kasten, welke allemaal vanuit voorraad leverbaar zijn. Dit type winkelkasten bestaan meestal uit een set onderkasten met dichte deurtjes (ideaal voor opslag) en bovenkasten met deurtjes met glas erin of gewoon losse, open planken. Dit bovenste gedeelte wordt dan gebruikt om de producten tentoon te stellen. De combinatie van deze twee (opbergen onder en display boven) maakt dat dit type white wash winkelkasten heel erg in trek zijn bij mensen die een eigen winkel starten of hun winkelinterieur aan het aanpassen zijn. Bij Leo’s Meubeldiscount spelen ze daar slim op in door deze kasten in allerlei formaten en prijsklassen aan te bieden, waardoor er altijd wel eentje bij zit die past bij jouw wensen en budget.

Een chic winkelinterieur met white wash winkelkasten

De mooie kasten van Leo’s Meubeldiscount worden voornamelijk gekocht voor winkels met een relatief chique uitstraling. White wash winkelkasten doen namelijk heel erg sfeervol aan, maar zijn tegelijkertijd erg robuust en stralen kwaliteit uit. Deze combinatie maakt ze perfect voor verschillende soorten winkels, zoals luxe kledingzaken (om accessoires zoals tassen in te etaleren) biologische drogisterijen (om alle doosjes en supplementen in uit te stallen) en chique woonwinkels. Luxe woonwinkels verkopen ook vaak hun eigen meubels, maar wanneer hun assortiment enkel uit woonaccessoires bestaat zijn de luxe kasten van Leo’s Meubeldiscount de perfecte manier om hun producten mooi te presenteren.

White wash buffetkasten of toonbanken

Naast die mooie, grote kasten waar je je producten in tentoon kunt stellen hebben ze bij Leo’s Meubeldiscount ook diverse white wash buffetkasten en toonbanken in het assortiment. Uiteraard is elke kast uniek en moet je dus niet te lang twijfelen als je een mooie exemplaar spot. Je kunt deze overigens zowel in de webshop vinden als in hun showroom in Almere. Voor iedereen voor wie dat te ver is om te rijden hebben ze al die meubels gefotografeerd en op hun website geplaatst. Kijk dus eerst tussen het assortiment of er iets bij zit naar je zin, en rijdt pas daarna richting Almere om dat exemplaar in het echt te bekijken. Heb je aan enkel de foto’s en afmetingen van de kast al voldoende informatie? Dan bestel je hem gewoon direct en komen ze hem vervolgens bezorgen op het door jou aangegeven adres. Overigens noemen we deze kasten constant winkelkasten maar kun je ze natuurlijk ook gewoon in je eigen woning neerzetten, voor het opbergen van boeken bijvoorbeeld, of serviesgoed. Hoe dan ook zijn deze mooie white wash meubels echte eyecatchers en gaan ze door het duurzame materiaal heel lang mee. Heb jij al zo’n mooi white wash meubel van Leo’s Meubeldiscount in je interieur?


Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *