May 112020

Coach

Als je niet zo lekker in je vel zit, of je hebt het gevoel dat je veel meer uit het leven zou kunnen halen dan je nu doet, hoef je heus niet meteen naar een psycholoog. Een coach kan je namelijk ook prima helpen. Als je in de buurt van Haarlem woont dan kun je daarvoor terecht bij L’Eve, de coachingspraktijk van Evelien. Evelien heeft als coach in Haarlem een hele sterke basis. Ze is namelijk al haar leven lang hoogsensitief (hoewel ze daar pas heel laat achterkwam) en gebruikt deze kracht nu om mensen te helpen hun leven weer onder controle te krijgen. Na jarenlang in het bedrijfsleven te hebben gewerkt voelde ze dat het tijd was voor verandering, en voor iets dat veel beter bij haar paste. Ze volgde een opleiding tot energetisch therapeut en liet zich tegelijkertijd omscholen tot coach. De combinatie van deze twee disciplines maakt dat ze jou een hele holistische benadering kan bieden, en je op een veel dieper level kan helpen dan dat een normale coach zou kunnen.

Deze coach uit Haarlem helpt jou bij moeilijke vraagstukken

Soms loop je in het leven tegen problemen aan die je niet had voorzien, of je merkt dat je eigenlijk al die tijd je leven leefde volgens de principes van anderen. Dit patroon herkennen is stukken makkelijker dan het daadwerkelijk te doorbreken, en dus is het geen schande als je daarvoor deze coach uit Haarlem inschakelt. Bij Evelien kun je je verhaal doen, en samen met haar ga je kijken naar de oplossing. Deze vindt je doorgaans in jezelf. Door te leren hoe je veel meer naar je eigen gevoel kunt luisteren en al die stemmetjes in je achterhoofd en van mensen om je heen tot stilte kunt brengen zul je dichter bij jezelf komen. Je gaat voelen wat je zelf écht wilt en wat jou écht gelukkig maakt. En pas wanneer je dat weet kun je ook daadwerkelijk stappen gaan zetten om dat te bereiken. Evelien helpt je in het hele proces.

Voor wie is deze coaching in Haarlem bedoeld?

Als jij het gevoel hebt dat je niet gelukkig bent maar je weet niet precies hoe dat kan, of als je denkt dat er veel meer in je zit dan je er tot nu tot uithaalt, kan Evelien jou als coach in Haarlem helpen. Je kunt bij haar terecht met een zeer breed scala aan levensvragen. Vragen op het gebied van loopbaancoaching bijvoorbeeld, of bij klachten of pijn als gevolg van rouw of een  verlies. Maar ook als je relatie niet lekker loopt is het heel goed om daar eens met een onafhankelijk persoon over te praten. Evelien staat in al deze gevallen voor jou (of jullie) klaar en zal je begeleiden in het proces van zelfontwikkeling, zodat jij binnen de kortste keren weer helemaal in balans bent en het leven weer rooskleurig inziet.

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *