May 222020

portemonnee mode accessoire

Je Wallet case portemonnee kan je matchen met je kleding en hierdoor heb je een fashion accessoire bij je dat goed past bij de kleding die je draagt. Het handige van een wallet case portemonnee is dat je hierin al je pasjes opbergt en tegelijkertijd je contante geld kan bewaren. Hierdoor heb je geen losse pasjes of geld meer in je zakken zitten en dat is natuurlijk erg fijn. Veel van deze portemonnees zijn met een klik te openen en unisex waardoor ze zowel voor mannen als vrouwen ideaal zijn. In dit artikel vertellen we je alles over hoe je je wallet case portemonnee kan matchen met je outfit.

Een matchende portemonnee met je outfit

Je kan tegenwoordig wallet case portemonnees in vele kleuren en materialen kopen. Ze zijn van rubber, stof of (kunst) leer meestal gemaakt. Op deze manier kan je ze goed combineren met de keuze van je kleding. Of je nou een avondje uitgaat met een fancy outfit of je alledaagse kleding draagt, het maakt niet uit. Voor elke gelegenheid is er een mooie portemonnee te vinden die je kan matchen met je kleding. Behalve vele kleuren en materialen vindt je ook leuke patronen of je kan ze personaliseren met bepaalde initialen of een afbeelding. Hiermee is je portemonnee al snel een verlenging van je persoonlijkheid.

Kleuren matchen van je portemonnee met je outfit

Zoals we hierboven al aangaven is het altijd een goed idee om je portemonnee te laten matchen met je outfit en op deze manier als een kleding accessoire te gebruiken. Een aantal goede kleurcombinaties die goed matchen zijn de volgende:

  • Oranje gaat goed samen met blauw, paars, groen en bruin. Het is wel belangrijk dat je erop let dat de kleuren niet te fel tegen elkaar afsteken.
  • Paars gaat goed met groen, oranje en rood.
  • Geel is een passende kleur bij groen en oranje. Als je voor paars kiest heb je een knallende combinatie, maar daar moet je van houden. Daarnaast kan je vele goudtinten combineren met geel.
  • Als je kiest voor groen dan is dit te combineren met bijna elke kleur, maar met name zachte kleuren zoals roze passen hier prima bij.

Een andere optie waar je altijd voor kan kiezen is zwart of wit. Als je kiest om wit te nemen dan moet je er wel op letten dat je geen verschillende tinten wit gebruikt, want dit ziet er niet uit. Zie je het al voor je, roomwit met helder wit? Grijs of zwart kan je combineren met elke outfit en blijft een tijdloze kleur waar je altijd goed mee uit de verf komt.


Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *