May 292020

kappers

Kees Bregman Mannenkapper is een voorbeeld van een kapper in Amsterdam West. Kappers positioneren zich vaak in een kapsalon die klanten kunnen bezoeken. Daarnaast zijn er ook thuiskappers, waarbij de kapper een ruimte in of om het huis tot een kapsalon heeft ingericht. Het voordeel van deze optie is dat je geen extra huurkosten hoeft te betalen. Soms is het nodig om van tevoren een afspraak in te plannen maar er zijn ook kappers waarbij je voor een afspraak zo naar binnen kan lopen. Een kapper zoals Keer Bregman is zo’n kapper waar je gewoon naar binnen kan lopen en hij is gespecialiseerd in het knippen van mannenkapsels. Met behulp van een schaar, scheermes of tondeuse wordt jouw kapsel omgetoverd tot een heus meesterwerk. Deze kapperssalon is gepositioneerd in Amsterdam West en is al jaren een begrip in de omgeving. Beroemde mensen als Johan Neeskens en Wilfred Genee zijn trouwe klanten, wat te zien is aan de foto’s die op de muur hangen. Twijfel dus niet langer en breng ook een bezoekje aan Mannenkapper Kees Bregman!

 

Wie is Kees Bregman?

Naast kapper heeft Kees Bregman een ander bijzonder beroep uitgeoefend, namelijk die van profvoetballer. Na enkele jaren besloot Kees het toch over een andere boeg te gooien met de opening van zijn mannenkapper in Amsterdam West. Hier kan hij inmiddels al 25 jaar zijn prachtige beroep uitvoeren. De keuze voor een mannenkapper heeft te maken met de liefde die veel mannen vaak delen voor het voetbal. Niet voor niets hangen er daarop ook veel foto’s van zijn voetbalcarri√®re in Mannenkapper van Kees Bregman. Tijdens het knippen doet Bregman niets liever dan praten over voetbalwedstrijden, grote spelers of belangrijke transfers. Als man die niet van voetbal houdt is het daarom handig om je van tevoren eerst even over de laatste voetbalupdates in te lezen. Deze kapper in Amsterdam West is niet alleen functioneel door jou van een nieuwe coupe te voorzien, maar ook nog eens een gezellig uitje. Tijdens het knippen kan je namelijk onder het genot van een kopje koffie samen met een ex-profvoetballer praten over jouw allergrootste hobby: voetbal.

 

Je laten knippen bij een kapper in Amsterdam West

Zoals eerder aangegeven is het niet mogelijk om online of telefonisch een afspraak in te plannen. De mannenkapper van Kees Bregman bouwt op spontane bezoekjes. Toe aan een knipbeurt? Stap dan gewoon de kapsalon binnen. Met een beetje geluk wordt je meteen geholpen en anders kan je alsnog genieten van een drankje en meekletsen met de voetbalpraat. Wanneer je zeker wil weten dat je meteen geholpen kan worden is het mogelijk de kapperszaak te contacteren via e-mail of telefoon. Maken weten zij wel op welke dagen en tijdstippen de kans het grootst is om meteen in de kapperstoet geplaatst te worden. Voor een fris kapsel en een gezellige middag gevuld met voetbalpraat hoef je niet verder te kijken, stap binnen bij de Kees Bregman Mannenkapper!

 

 


Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *